Caroline er i sommerstemining.

God morgen! Sola er på vei gjennom det tynne skylaget, og jeg gjør meg klar til frokost og solkremsmøring.
Er jeg den eneste som syns at det er ett skikkelig tiltak?
Ok, yeah right. Jeg smører meg aldri med solkrem, bare så det er sagt (veldig saklig). Jeg vet det ikke er så smart, men hvem har sagt at jeg er smart? Forresten, det er ikke morgen heller. Det er bare at jeg elsker å sooovee! Hva gjør man ikke for skjønnhetsøvnen? Jeg stod opp kl. 13.00 , men ser likevel ut som en sur sitron i trynet enda.
Det har endelig gått opp for meg at det er sommer! Det gikk ikke lang tid før jeg skjønte det, nei? Men det er KOS.

Endelig sommerferie, og nå føler jeg at jeg virkelig fortjener det. Eller kanskje ikke. Jeg har sløvet med skolen (som jeg nevnte i det forrige innlegget) , sløvet hjemme og egentlig sløvet med det meste. Men nå er det ferie og jeg liker å tro at jeg fortjener det.- Lettere morgengretten .
På Sankthansaften (igår) tilbringte jeg feiringen med vennene mine. Jeg, Helene og Anna var ned på Emblemsanden. Vi ville så klart gå ned å se på det omtalte bålet. Det var ikke så amazing, det var jo det minste Sankthansbålet jeg hadde sett, men som jeg har sagt, det er flott at noen gidder. Vi hadde "store" planer om å spille volleyball, men alle banene var opptatt. Opptatt og opptatt, det satt kanskje 100 unger midt på banen å grevde store hull. Okey, hvor blir av foreldrene? :P Denne dagen tror jeg alle dreit i alt, jeg såg mange småunger som sprang farlig nært bålet. Men, ok,  det er Sankthans ikke sant? Vi forflyttet oss bort til stranden, der møtte vi Iselin og Camilla som gikk i klassen våres før.
Etterhvert kom vi på en litt dum, dum ide. Vi sprang ut i vannet og spilte volleyball. Etter kanskje 10 min. var vi klissvåte. Det var ikke en tanke eller et spørsmål engang, vi løp bort til bålet. Vi følte at alle såg på oss, men det gjorde de også :P

Hva gjorde du på Sankthans? 

-Sankthansbålet på Emblemsanden.

                                       
- Anna og Helene, er dem ikke skjønne?

- Caroline

4 søte kommentarer

marii

24.jun.2009 kl.17:26

sv ; haha, takkdu !
ha en fin kveld :-D

Synnøve

24.jun.2009 kl.17:43

Sommerstemmning her å! :-D

Amalie

24.jun.2009 kl.19:40

Helene å Anna va kjempesøte ja ^^
Du va jo kul du da! :D

26.jun.2009 kl.01:38

For me har de ikke godt opp enda , akk no tenke e de som ei langhelg :D
men den kommer vell snart

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits