Bor jeg i Norge?

Halloen!

Internett er bare så klar for ferie, men jeg prøver å blogge litt likevel.
I dag har jeg ikke orket å gjort bæra. Det er akkurat som å plassere en isbjørn i Sahara-ørkenen. Okey , kanskje litt overderevent, men det er det jeg liker. Gradene har ligget på 30 hele dagen, å de har nektet å flytte seg. Iallfall her på Emblem. Det er egentlig helt feil at jeg sitter inne, men hva gjør man viss man ikke takler sola? 
Noe som jeg bryr meg mindre om, er at Michael Jackson er død. Sorry folks, men jeg har aldri vert noen super fan av han Michael fyr'n .- Prøver å illustrere sola.25.06.09 BURDAGEN TIL ANNA.

Igår var vi i full feiring for Anna's bursdag. Jeg følte meg litt sånn i festhumør, når vi fikk være i partytelt med høy musikk.
Små ting gleder stort! Anna hadde tatt på seg den kule kjolen fra Kina ;)
Faren hennes grillet pølser som en trofast soldat, selvom ingen spiste dem. Været var knall. Det var ikke mange som kom, men de som var der kunne å lage stemning.
Tilslutt bestemte vi oss for å stikke ned på Emblemsanden, noe som pølsegriller'n var litt i mot. Men vi havnet jo på Emblemsanden til slutt. Vet det blir litt mye Emblemsanden-mas og kjas, men hva gjør man når man bor 10 min. unna? Jeg og Sharon var VIP passasjerer til den brand'e new'e båten til Jonas. Det hadde iallfall jeg og Sharon bestemt oss for ^^ Det var det gøyeste jeg hadde vært med på, fy søren den kjørte fort ! Så viss det er noen som er single, så er Jonas ledig og har båt! Jeg tok meg en dukkert i vannet, noe som jeg angret på rett etter jeg kom opp. *brrrr* , det forklarer resten. Vi hadde det koslig helt til klokken 12.00 på natten :D
-Meg i bursdagen.-Anna, the birthday kid :P
-Alle som var der, bortsett fra Marie(fotograf) og Emil ( vet ikke hvor han ble av :P )


- Emblemsanden i 12.00 tida.

2 søte kommentarer

Amalie

26.jun.2009 kl.19:41

Emil havna i gresse han x) E tror kansje han ikke ville vere me på bilde...
Va dokke så lenge på emblemssanden? ö

Tonia

30.jun.2009 kl.09:55

Jeg hadde en i klassen min som het emil,men han går jeg ikke i samme klasse med nå :P

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits