Verpesjuk !

Heisann! Eller det er vel god natt jeg burde si? Ja i så fall,  god natt :D Vet ikke helt hvem jeg skriver til, jeg tror de fleste sover. Jeg er super smart ! Jeg har mistet alt jeg har av døgnrytme, kall meg gjerne for en døgnflue eller en hamster elns :P Det er heller ikke lett å få sove, når du må tilbringe natten under en halv meter dundyne. Så klart kan jeg sove uten dyne, men der har du meg. Den sære personen som ikke får sove uten dyne om natta. Jeg lager bare problemer for meg selv. Ble visst en liten tur ned på Emblemsanden i dag og. 
Jeg vet det ikke er saklig, men akkurat nå er jeg overtrøtt, og synes dette er utrolig viktig at du får vite. Jeg bare måtte ha egg. EGG! Egg, egg, egg! Sånn klokken 01:45 på natten. Iallfall etter magen's konklusjoner. Jeg trosser aldri magen. Ok, bare frokosten, men det er fordi jeg står opp kl. 13.00. Da kan jeg nesten gå rett på middagen :D Både praktiskt og lurt.. Det er det varme måltidet vi liker, ikke sant folks?

Isåfall satt jeg igang å steke egg. Jeg følte meg ganske god, og følte at jeg hadde stekt noen helt perfekte egg. Helt til mamma stod opp for å sjekke om ovnen var skrudd av , snakk om tillit x'D Ja,ja jeg kan vel innrømme noen brannvarslere som har gått løpsk.

Noen andre som ikke får sove?


 

-Nattaklem fra Caroline :)


- Master chef! Ooh yeaah.

2 søte kommentarer

Amalie

27.jun.2009 kl.15:27

Så du fikk ikke sove du? "/
E la me ikke akkurat tidlig i går e heller men e kjempa for å få sove! x) (til slutt da)

minaes

27.jun.2009 kl.18:32

Can't sleep? Welcome to my everyday life XD
Får aldri sove før tretida e. I dag la e me tre, sto opp igjen seks for å se et program på japansk tv, la me igjen sju og sto opp igjen ti 8D

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits