Snartur innom ;D

Hei ! Jeg,Birger og  Pappa er bare en liten tur hjem. Vi skal på dyrelegen og derfor måtte vi reise hjem fra hytta.
Vi skal tilbake etterpå, vi skal være der en uke til. Serriøst, jeg er død! Daffe dager, vær dag.
Sosial suicide, er noe jeg har sagt de siste dagene.  Det eneste jeg gleder meg til nå er at vi snart skal til Stryn på shoppingtur og at jeg skal hjem om en uke. Når jeg først er hjemme, så er det vanskelig å dra igjen. 

Så bloggen min er ikke helt død! ...Ennå :P
 

Generelt:

(fra dagboken min)

Nå har vi vert på hytta i 2 og ei halv uke. Det har gått unormalt tregt. Ingenting å finne på, ingenting å gjøre. Det er vel slik slitne foreldre liker å «gjøre» i sommerferien?

Jeg prøver egentlig å fortelle meg selv, at jeg må nyte det mens jeg er her, for når jeg kommer hjem er det sikkert ikke så mye å gjøre der heller. Men jeg vil like sterkt hjem likevel, jeg må ha mulighetene selv om jeg ikke velger å bruke dem.
 Jeg og Birger var på Internett jakt første dagen vi var her, men uten hell. Vi må nok holde på den gamle «eden» her ute på hytta. Birger gikk helt opp til husveggen til nabo'n, med laptoppen min for å finne nett. Herreguud , selvfølgelig såg de ham. De har oversikt hele tiden, men han insisterte på at de ikke såg ham. Ikke verdt å si ham imot.

Vi har også malet, eller mamma og pappa. De ville ha kjøkkenet babyblått, taket hvitt og den ene veggen skulle også være hvit (min ide). Det ble ikke noe steking med komfyren inne, så det ble grilling 4 dager på rad. Vedder på at de som kjørte forbi med traktor trodde vi var gale. Du vet sunnmøringer? Mamma ble helt oppgitt da hun så det første strøket med blåmaling. Hun syns rett og slett den var for blå, men når hun fikk på det andre strøket ble hun riktig fornøyd.

Før vi reiste hit fikk vi både han far og marsvina på legen. Pappa som ikke tåler solen, har gått å blødd neseblod i flere dager. Heldigvis, sluttet han å blø etter legebesøket, men det varte ikke lenge.

Han begynte å foss blø igjen torsdag,den første uken, så han måtte ut igjen på sykehuset på tirsdag.(andre uken) 

Nå ser det ut som det har gitt seg.
- Kjøpte Sahvershuts (husker ikke helt hva de heter) på Hellesylt dagane.


  - Alltids morsomt me trampo .

- Litt fritids, men det er lov å ha.
- Fritids på Sims3 , Har ikke internett! (vet,dårlig bildekvalitet)
-Bilde jeg har laget.

Én søt kommentar

28.jul.2009 kl.15:58

sikkli stilige bilde! :D

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits