"Litt" vått.

Hei folks !
Akkurat nå kvitrer fulgene som aldri før, det er halvveis lyst og pappa skal stå opp om en time. Jaudå, det er sant. Jeg har mistet døgnrytmen min totalt ! Det liker jeg ikke. Selvom jeg elsker å sove, så er det litt kjipt å miste hele dagen og stå opp til middag. Du lurer på hvorfor foreldrene mine ikke vekker meg? Nei, det skal jeg si deg. De har hatt mange forsøk på å vekke meg, men da kan jeg si til dem : Mission failed. Det ender som regel med at jeg står opp en eller to timer senere. Ja, og det er også en av grunnen jeg ikke har blogget så jevnt i det siste. Så derfor vil jeg fortelle litt hva vi gjorde i går (før 00:00 xD ) .

28.JULI 14:30 :

Sharon har overnattet hos meg, og akkurat nå er gidder vi bare ikke å gå ut i fra sengen. Begge to sitter i sengen min med vær sin bærbar pc, dagens ungom! oohyeah ;D Vi såg på 4 episoder av Supernatural (thriller serie) kvelden før, og da kunne jeg vinke bittert adjø til søvnen min. Men uansett hvor mange ganger jeg stirrer på klokken, så er den 14:30. Så jeg tror at søvnen ikke var noe problem med.   


28.JULI 20:00 :

Jeg og Sharon ville på Kiwi, derfor ringte vi Susanne og Anna og spørte om de ville joine. Joda, no prob.
Været var herlig, overskyet og sånn passe temperatur, men slik skulle det ikke være hele tiden. Ja, for deg som ikke kjenner meg, så bruker vi på Emblem og gå ut på Kiw når vi kjeder oss, eller har lyst på noe. Kiwi ligger på Flisnes, og fra Sharon's hus, så er det ca 5 km. Så det er et stykke. De er så smarte her på Emblem. Hvorfor bygger de ingen butikk her !? Viss noen spørr oss hvor vi bor, pleier vi å si : Der kuene bor og butikken er nedlagt. :P Du skjønner den først, viss du har vert på Emblem.
Btw , På de siste 200 meterene ( som var nevnt i Susanne's blogg) hadde allerede jeg og Anna pønsket ut hva vi skulle kjøpe. Ja, vi skulle ha en 2 liter med krokan is! Ikke bare det, vi skulle ha peanøtter og O'boy også. Ja mhmm, det var et must. Når vi spiste isen , ble Susanne og Sharon så flau av oss, at de nesten gjømte seg. Jeg vet ikke hva de var så flaue for. Nje, jeg vet ikke, vi ville bare prøve noe nytt :D Vi delte isen uten noen bekymringsfulle tanker om svineinfluensen. Dessuten sløste vi litt med gryna. Vi spiste ikke opp halveparten av isen engang. Pluss at alt tilbehøret var First Price,og da er alt så stort, så det var mye å drasse på hjem.
Men da var det vi som kom i sommer klær og skulle gå hjem i pøsregn. Yeah, tusen takk for god timing. Ja det forklarer vel det meste?


Ps : Endelig fått til menyen min, takket være Anita! Tusen, tusen takk! Bloggen din inspirerer meg. Jeg leser den selv og anbefaler den sterkt til andre også :D

- CAROLINE

Kommer snart flere bilder, som Sharon har tatt med speilrefleksen.- Fra venstre: Sharon Leah, Susanne og Anna.4 søte kommentarer

ANOUSHKA SKAAR

28.jul.2009 kl.09:46

hehe tøft bilde! *kremt*, slitt litt med døgnrytmen jeg også, men jeg våkner ikke sent eller noe, jeg sliter med å sove. Jeg våkner rundt ni tia no matter what som regel. Men det å sovne er ikke like lett, og hvis jeg sovner så våkner jeg fler ganger i løpet av natta, og sliter med å sovne igjen. Tærr på nattesøvnene det også!

Sara Tran

28.jul.2009 kl.11:49

Fint bilde :D

anitaf

28.jul.2009 kl.13:51

sv: takk, så søtt sagt:)

28.jul.2009 kl.15:57

Herregud de verste e har vert med på :P boksa mi blei jo heilt gjennomvåt å e blei våt heilt inn til t-shorta x)

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits