Jeg beholder de på, takk !

Hei søtnoser!
I dag(før klokken 00.00) var jeg med pappa på skytebanen på Skøye. Han er jeger, nå fikk dere vite det også. Jeg som ikke tørr å skyte med et luftgevær og hater smellet av ballonger, så hadde jeg egentlig ikke noe der å gjør. Men jeg passet på å ha på meg hørselsværn (y) Ikke at det hjalp så mye , men.
Grunnen til at jeg havnet der, er at jeg har maset på hund helt siden jeg var liten. Da jeg var liten spurte pappa om jeg ville ha hund, fordi den var gratis. Men da var selvfølgelig den hunden så "slem" og hoppet opp etter meg. Jeg sa at jeg ikke ville ha en slik "hoppehund". Jeg har angret helt siden den dagen jeg sa nei, men , hallo? Jeg var 3 år : P Pappa er bare så entusiastisk i jakt at han sa : Vi kjøper hund viss du tar jaktprøven . Jeg bare, ok liksom . Men han kan jo bare drømme (men han sa at jeg ikke kom til å tørre d, å d er jo sant!) , vi får sikkert hund en eller annen gang, for jeg vet at han har super lyst på det selv. Selvom jeg har maset i 10 år x')  Så, derfor havnet jeg der. Jeg satt mesteparten av tiden inne i bilen og snakket med Helene i telefonen. Men der manglet det jo dekning også, så jeg måtte sitte i en ubehagelig stilling når jeg snakket med henne .Jeg var en liten tur opp til det skuret de skaut. Jeg kjente smellet i hele kroppen, som om det skulle være en mega svær bass. 
Det ser litt lovende ut, pappa gikk inn på noen nettsider for å se om de hadde valper. Rasen heter Gordonsetter, de er bare super skjønne!

- Caroline
- Jeg beholder de på, takk!
- Voksen gordonsetter.- Valp , skjønneste !


Q: Har du hund, hvilken rase? Har dere noen pene jentenavn?

6 søte kommentarer

isabell langlo

02.aug.2009 kl.01:52

sv: tusen takk, caroline

Helene

02.aug.2009 kl.01:54

Haha :D Vi snakka i ca. en halv time ;D
Siden vi skal få huds, synst e att dokke åsså skal få! Hehe.
Tika ( som du foreslo i sta ) e jo ett fint jentenavn da.
Hunden va driiiit søt :D

anitaf

02.aug.2009 kl.01:55

så søt hund! har ikke hund selv:)

Sara Tran

02.aug.2009 kl.12:20

søt hund! :)
Jeg har ikke hund..

SofieLH

02.aug.2009 kl.22:22

Jeg har anbefalt bloggen din på min blogg :)

anitaf

03.aug.2009 kl.21:38

sv: takk:)

Skriv en ny søt kommentar

Caroline

14, Ålesund

Nettby@Caro9595 leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits